HKliving

HKliving is een Nederlands interieurmerk dat bekend staat om zijn unieke mix van modern design en vintage invloeden. Het merk werd opgericht in 2009 door Emiel Hetsen en Sander Klaver, twee vrienden met een gedeelde passie voor interieurontwerp en reizen. Hun visie was om een merk te creëren dat betaalbare, eigentijdse en toch tijdloze ontwerpen aanbiedt voor het moderne huis.

Wat HKliving onderscheidt, is de eclectische stijl die ze omarmen. Ze putten inspiratie uit verschillende culturen en tijdperken, waardoor hun collecties een uniek en werelds gevoel hebben. Of het nu gaat om meubels, verlichting, textiel of accessoires, elk stuk straalt vakmanschap en aandacht voor detail uit.

Een van de kenmerkende aspecten van HKliving is hun vermogen om trends te omarmen zonder hun eigen identiteit te verliezen. Ze zijn voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe materialen, kleuren en vormen, waardoor ze altijd relevant blijven in de wereld van interieurontwerp.

De naam ‘HKliving’ staat voor ‘Hetsen & Klaver Living’, waarbij de initialen van de oprichters worden gecombineerd met het woord ‘living’, wat staat voor het creëren van een leefomgeving die inspirerend en comfortabel is.

Sinds de oprichting heeft HKliving een sterke internationale aanwezigheid opgebouwd, met verkooppunten over de hele wereld. Ze blijven streven naar vernieuwing en streven ernaar om hun klanten te verrassen en te inspireren met hun unieke ontwerpen.

 

X