EASYGUARD ECO PROTECT VOOR UW BANK

Wat is Easyguard Eco Protect

Easyguard Eco Protect is een nieuw product dat zowel natuurlijke, als synthetische stoffen beschermt tegen invloeden van buitenaf. Tijdens het productieproces van uw zitmeubel wordt de vlekkenbeschermer professioneel
en milieuvriendelijk aangebracht door gecertificeerde medewerkers in de fabriek. Easyguard Eco Protect hecht zich om de vezels, waardoor een beschermende laag ontstaat. Door een vochtige doek op de vlek te leggen zal de vlek meestal verdwijnen. Easyguard Eco Protect voldoet aan de Oeko-Tex Standaard 100, is biologisch afbreekbaar en 100% natuurlijk, dus goed voor mens, dier en natuur.
Mocht de vlek alsnog niet verdwijnen, dan krijgt u van Easyguard speciale, voor uw vlek geproduceerde, middelen om de vlek te verwijderen of komen wij als Easy Furniture Support persoonlijk langs om de vlek professioneel te verwijderen.

Easyguard 3 jaar eco protect

Wilt u de eerste 3 jaar zorgeloos genieten van uw zitmeubel zonder bang te
hoeven zijn om blijvende vlekken te krijgen door uzelf, kleine kinderen of huisdieren veroorzaakt door; Eten en drinken (zoals koffie, thee, cola, wijn, spaghettisaus, ketchup, etc.) en overige vlekken op basis van olie, water en vet, wasbare inkt en alle af- en uitscheidingen van mens en zoogdier. Dan adviseren wij u gebruik te maken van Easyguard 3 jaar Eco Protect.
• Eco Protect wordt professioneel aangebracht op uw zitmeubel in de fabriek. • Mocht de vlek alsnog niet verdwijnen, dan krijgt u bij Easy Guard 3 jaar Eco
Protect, speciaal voor uw vlek geproduceerde middelen of komen wij persoonlijk langs om de vlek te verwijderen.

Easyguard 5 jaar All Risk

Wanneer u kiest voor de aanvullende Easyguard 5 jaar All Risk weet u zeker dat u goed zit. Uw bank is volledig beschermd met Easyguard Eco Protect en mocht er ooit iets gebeuren met uw bank, met welke aard dan ook, dan kunt u er op rekenen dat Easy Furniture Support het voor u oplost. Zij kunnen 99% van de problemen oplossen zoals het verwijderen van pilling, oplossen van kraakgeluiden, repareren van knopen, stiknaden, veren, latten, clips, regelwerk, bediening en het opvullen van overmatig ingezakte kussens.
• Eco Protect wordt professioneel aangebracht op uw zitmeubel in de fabriek. • Easy Furniture Support gespecialiseerde medewerkers staan klaar om u van
advies te voorzien en komen zelfs bij u thuis om hardnekkige vlekken te
verwijderen wanneer deze niet verdwijnen met EasyGuard producten.
• Schade aan uw bank, van welke aard dan ook? Dan kunt u er rekenen op dat
Easy Furniture Support persoonlijk langskomt en het voor u oplost

Tarieven Easyguard

Easyguard
Kosten per zitplaats
3 jaar Eco Protect €39,95
5 jaar All Risk € 49,95

Voorwaarden Easyguard
• De garantie van uw zitmeubel begint zodra u het garantiecertificaat van Easyguard heeft ontvangen van Easy Furniture Support.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *