Banken

Welkom bij de HKliving banken collectie! Bij ons op de site bieden wij een breed scala aan banken.

Ons aanbod omvat diverse stijlen en mogelijkheden die u hieronder kan ontdekken.

WAVE COUCH

Geïnspireerd door de wens om af en toe te loungen, hebben we een bank gecreëerd die zowel multifunctioneel als eigentijds is. Jij hebt de leiding en kunt de bank samenstellen die jij wilt met onze negen Wave bankelementen. Hij heeft een iets actievere zit en kan gecombineerd worden met een uitnodigend boxspringelement. De algehele vorm van de bank is terug te voeren op het Hollywood van begin jaren zeventig. Dankzij de ronde rondingen maakt hij van uw woonkamer een uitnodigende plek om samen te komen en te ontspannen.

VINT BANK

Met zijn ruime zit, veelzijdige elementen en royale keuze aan vormen is de Vint bank altijd de juiste keuze voor jou. Ga creatief aan de slag en richt uw woonkamer geheel naar uw wensen in, zonder compromissen te sluiten.

De elementen kunnen met klemmen aan elkaar worden verbonden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

RETRO BANK

De naam zegt het al, maar de Retro bank kan niet meer zonder. Naast dat het verkrijgbaar is in 3 gangbare maten, is het een bank die karakter in huis brengt en ultiem comfort waar je geen genoeg van kunt krijgen. Voeg deze hocker toe om de retro look af te maken.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

JAX BANK

Behoefte aan ronde zachte vormen met een speelse twist? Dan kun je je hart ophalen met onze Jax elementen. Door de eindeloze combinatiemogelijkheden creëer je een stoere opstelling, combineer bijvoorbeeld een lattenbank als tussenelement. Of ga voor een luxere uitstraling met het ronde ‘Angle element’. Hoe dan ook, Jax is veelzijdig en dwingt je creatief te zijn.

De elementen kunnen met klemmen aan elkaar worden verbonden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

BRUT BANK

Met zijn brutalistische vorm, speelse hoogte en royale zitvlakken geeft de Brut bank body en kracht aan elke ruimte. De vloeiende rondingen zorgen voor een informele zit. Een lage arm- en rugleuning bieden meer open ruimte voor optimale ontspanning en comfort. De twee elementen vullen elkaar aan qua functie en persoonlijkheid. Deze vormen, in wisselwerking met de talrijke kleur- en materiaalopties, bieden een rustgevende combinatie die bij uw ruimte past.

 

 

X